Magabiztos győzelmet aratott a hétvégén a Kométa Kaposvári Kosárlabda Klub a Zalaegerszeg ellen. A somogyi együttes a bajnokság 7. fordulójában 89-79-ra győzte le a ZTE-t, hazai pályán. A KKK egyik nyerőembere a nemrég szerződtetett amerikai irányítója, Tajh Eaddy volt, aki 25 pontos teljesítménnyel mutatkozott be új csapatában.

Őszi bajnokok lettek a kaposvári tekések. A közutasok ugyanis a Répcelak és a Győr elleni győzelem után sem hibáztak és a szünet előtti utolsó fordulóban a címvédő Szeged skalpját is megszerezték.

Szerafin Zsófiát, városunk ifjúsági világbajnok kajakosát köszöntötték a közelmúltban a desedai csónakházban. A Kaposvári Vízügyi SC fiatal tehetsége utolsó éves ifistaként maraton számban Európa-bajnoki elsősége után idén a VB aranyat is bezsebelte.

Nemrégiben rendezték meg Kaposváron a 42. Adorján József Emlékversenyt. A régiós viadalon 10 egyesület csaknem 150 sportolója állt rajtkőre a Csik Ferenc Versenyuszodában. Érkeztek résztvevők a többi között Pécsről, Mohácsról és Siklósról is.

Gól nélküli első félidő után hármat rúgott a Székesfehérvár tartalék együttesének a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. A derbin kifejezetten jó formát mutattak Horváth Rudolf tanítványai.