Három labdarúgó kiállítás egy helyen. A Puskás Intézet jóvoltából az "ARANYCSAPAT-Arany pillanatok" valamint a "BENE FERENC öröksége" címmel nyílt vándorkiállítás a napokban Rippl-Rónai Múzeumban. A kaposvári futballrajongók számára pedig a "100 éves a Kaposvári Rákóczi FC" című tárlat lehet különösen izgalmas.

Fiatal magyar bajnokot ünnepelhet a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola. A KASI judósai nemrég a 11 és a 12 évesek Pakson megrendezett országos seregszemléjén remekeltek. Az Atomvárosba utazó fiatalok mind nyolc között végeztek, ráadásul a B 35 kilogrammos kategóriában a döntő mindkét résztvevője városunk cselgáncsozója volt.

Hosszabbításban szenvedett vereséget a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub pénteken a Soprontól hazai pályán, a bajnokság 5. fordulójában. A KKK másfél perccel a negyedik negyed vége előtt még 8 ponttal vezetett, a vendégek azonban ledolgozták hátrányukat, majd a ráadásban a meccset is megnyerték.

Többször is eláztak a futók az idei Rókaűzőn. A szigetvári várból induló váltóknak ezúttal 85 és fél kilométert kellett teljesíteniük. A csapatok a rajt után Somogyapáti és Somogyhárságy érintésével a Zselicen keresztül, Szenna és Kaposszerdahely érintésével jutottak el a somogyi vármegyeszékhelyre.

Kevert küzdősport profi szinten - Borics Ádám tartott szemináriumot Kaposváron. Az amerikai Bellator szervezet sportolóját a helyi thai boksz egyesület hívta meg, az edzőterem a jövőben ugyanis szeretne az ilyen harcművészet felé is nyitni.