A hétvégén megszerezte első hazai győzelmét a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. Horváth Rudolf tanítványai szombaton, a Délnyugati csoport 7. fordulójában a sereghajtó Szekszárd együttesét fogadták a cukorgyári gödörben.

Az 1975-ben NB I-be feljutott egykori Rákóczi játékosok adtak egymásnak randevút nemrégiben Kaposváron. A múltidéző találkozásnak természetesen a cukorgyári gödör adott otthont.

A héten megkezdi az élvonalbeli pontvadászatot a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es együttese. Surányi László tanítványai a közelmúltban a Magyar Kupa selejtezőjével és negyeddöntőjével hangolhattak a rajtra.

Visszavágott a hétközi kecskeméti vereségért a Kometa Kaposvári KK csapata. Váradi Kornél legénysége egy hétvégi előkészületi mérkőzésen hazai pályán aratott hatpontos győzelmet.

A tavalyi nyolc csapatról tizenkettőre nőtt idén a férfi röplabda Extraliga létszáma. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Fino Kaposvár együttese is több mérkőzést játszik ebben a szezonban, mint egy évvel korábban. Ráadásul Szlobodan Prakljacsics tanítványainak a Bajnokok Ligája selejtezőjére is készülniük kell. Minderről a klubelnök, Vig Attila beszélt röplabdamagazinunk, a Kaposvári Ászok legfrissebb adásában.

A Zalaegerszeg U14-es és U15-ös gárdáját fogadták nemrég a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia csapatai. A Puskin utcai sporttelepen lejátszott találkozókon nem termett sok babér a hazai együtteseknek.