Szeptember végére elkészül a Kaposvár Aréna melletti atlétika pálya. Egy nagyszabású regionális versennyel avatják majd fel. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola növendékei azonban már a műszaki átadást követően birtokba vehették a létesítményt. A KASI atlétika szakosztályának jelenleg 278 igazolt sportolója van.

Augusztus 21-e óta már teljes kerettel készül a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub az előttük álló szezonra. Az együttes első körben a magyar játékosokkal kezdte meg az alapozást, később a légiósok is csatlakoztak a csapathoz.

A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata is gőzerővel készül már a közelgő szezonra. Az együttes bő két hónappal a bajnoki rajt előtt állt munkába. Az Extraliga címvédőjére hosszú szezon vár, hisz a nemzetközi porondon is érdekelt lesz.

Lépcsőfutó-versenyt rendeztek a napokban a Sávházban. A különleges erőpróbára több mint ötvenen neveztek, köztük somogyi lánglovagok is.

Mezítlábas futás a térdig érő Balatonban. Ennek a már-már hagyományosnak mondható sportrendezvénynek idén is a balatonlellei Napfény strand adott otthont. A népszerű versenyre 670 előregisztráció érkezett és a helyszínen is sokan neveztek még.

Idén ismét megrendezte a Koncz-Csiszár Strandröplabda Emléktornát a kaposvári Búzavirág SC. A desedai versenyen ezúttal 13 páros összesen 31 meccset játszott egymással.