Négy rutinos játékossal erősítette meg keretét a Kaposvári Vízilabda Klub élvonalbeli együttese. A KVK pólósai már hetek óta edzenek, napi három alkalommal. A 2023/2024-es bajnoki évadra történő felkészülést a Magyar Kupa küzdelmei is színesítik majd. Ráadásul az egyik négyes csoport házigazdája éppen a somogyi vármegyeszékhely lesz a hét végén.

252 kilométert kellett teljesíteniük a legelszántabb futóknak július közepén a Deseda UltraMaratonon. Ezt a rangos erőpróbát most kilencedik alkalommal rendezték meg, ezúttal rendkívüli hőségben.

Továbbjutott a Kaposvári Rákóczi FC a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójából. A somogyi zöld-fehérek hazai pályán fogadták a Dunaújváros együttesét. A mérkőzésen a rendes játékidőben nem született gól. Az első és egyben utolsó találatra a 116. percig kellett várni.

A-kategóriás országos strandröplabda bajnokságnak adott otthont nemrégiben Siófok. A balatoni városban 5 éve nem volt ilyen rangos torna. A Petőfi sétányon felállított pályákon 14 női és 16 férfi páros mérte össze egymással játéktudását.

Ismét lendületbe jöhet a sakkoktatás Kaposváron. A Bástya Sportegyesület ugyanis állandó otthonra lelt a Polgárok Házában. A szakértők azt mondják: a sakk lényeglátásra és koncentrációra tanít, amit később minden munkakörben nagyon jól lehet hasznosítani.