Európa legjobb U15-ös birkózói mérték össze tudásukat a hónap elején a Kaposvár Arénában. A magyar válogatott három arany-, két ezüst- és hét bronzéremmel zárta a kontinensviadalt.

Váradi Kornél lesz a Kometa KKK vezetőedzője az előttünk álló évadban. A hírt a napokban jelentette be a klub ügyvezetője. A 35 éves szakember korábban a korosztályos kosárlabda-válogatottaknál tette le névjegyét, de ült a Kecskemét kispadján is.

Országszerte hatalmas sikerrel vetítik a mozik a nemzet aranyai című filmet. Az alkotás főszereplői azok a magyar vízilabda-legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot.

Majdnem félszáz tehetség részvételével szervezte meg idei évadzáróját a közelmúltban a Kapos Dynamic SE. Városunk szinkronúszóinak 15. gáláján minden korcsoport képviseltette magát. A közönség szóló, páros és csoportos koreográfiákat egyaránt láthatott.

Remekeltek a kaposvári Lovasakadémia SC növendékei a ritmikus gimnasztikázók országos diákolimpiai döntőjében. A négynapos törökbálinti viadalon volt olyan korcsoport is, ahol a dobogó mindhárom fokára városunk tehetségei állhattak fel.

Szoros mérkőzések és nagy küzdelmek jellemezték a Balatoni bumm strandfoci tornát. Ezt nemrégiben a balatonlellei Napfény strandon rendezték meg, ahol három csoportban összesen 15 alakulat csapott össze egymással.