Második lett a Futókörök Napján Kaposvár. Városunk 730 futója összesen közel 6500 kilométert tett meg vasárnap a Cseri parkban.

Kaposváron rendezték meg a múlt héten a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság, vagyis a MEFOB röplabda döntőit. A hölgyek és a férfiak mezőnyében is négy-négy együttes küzdött meg az elsőségért. A MATE Kaposvári Campusának női csapata végül bronzérmes lett, míg a férfiak aranyérmet szereztek. Mindkét gárda a helyi extraligás játékosokra épült.

Saját kung-fu stílust dolgozott ki 40 éve Márton László göllei harcművész. Ebből az alkalomból tanítványai és több nagymester is köszöntötték őt nemrégiben. Magas szinten űzi ezt a komplex önvédelmi rendszeren alapuló mozgásformát a Terrorelhárítási Központ egyik személyvédelmi munkatársa is. Slikker Csaba, Ferenc pápa közvetlen testőre volt a szentatya legutóbbi magyarországi látogatása idején.

Legutóbbi két meccsén is mindössze öt-öt ponttal kapott ki a fiatalokkal felálló Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub. A Nyíregyháza egy hétközi mérkőzésen a somogyi vármegyeszékhelyen nyert, a Szeged pedig a hétvégén, hazai pályán egy végig szoros csatát követően örülhetett a győzelemnek.

29 pontos hátrányt ledolgozva jutott tovább a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola kadet kosárlabdacsapata csapata a rájátszást követő keresztjáték második köréből. A KASI-s fiatalok legutóbb a Kecskemét gárdáját fogadták a Városi Sportcsarnokban.

Kaposváron, a legendás textiles pályán szerepeltek a napokban az autómodellezők legjobbjai. Az évadnyitón három gépkategóriában várták az indulókat.