Pénteken délben rajtolt el Kaposvárról a Tour De Hongrie 3. szakasza. Így, most a tavalyi Giro d'Italia után újabb nemzetközi kerékpáros verseny viszi városunk jó hírét szerte a nagyvilágban.

Az egyik legnehezebb szakasz várt pénteken a Tour de Hongrie mezőnyére. A Kaposvárról elrajtolt csapatoknak 180 kilométert kellett megtenniük 2511 méteres szintkülönbséggel. A Mecsekben ráadásul három kör is várta a világsztárokat.

Felkészülési tornát rendezett a közelmúltban a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia az U9-es, U10-es és U11-es korosztályoknak. A kupát a horvát első osztályú utánpótlást képviselő Varazsd együttese tette nemzetközivé.

A Szentes ellen ugrottak vízbe nemrég a korosztályos bajnokságokban szereplő kaposvári pólósok. Igaz, az már a középszakasz alsóházának utolsó fordulója előtt eldőlt, hogy a KVK fiataljai bennmaradnak a kiemelt ligában.

Sok jó egyéni teljesítménnyel, egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a kaposvári lányok a dr. Kotsis Attiláné U15-ös másodosztályú röplabdabajnokság nyugati középszakaszának legutóbbi fordulóját. A sportcsarnokban megrendezett erőpróbán a házigazdákon túl egy fővárosi és egy tatabányai csapat vett részt.

Viharos szél, légnyomáskülönbség, különleges és szigorú versenyszabályok. A Kihívás Hete néven, nemzetközi szinten is jól ismert háromfai horgászmaraton idén is kőkemény erőpróba elé állította az indulókat. Az izgalmakra sem lehetett panasz: az ugyanis, hogy ki nyeri meg ezt a viadalt, csak az utolsó nap dőlt el.