Ismét bajnok lett a Fino Kaposvár. Az együttes ugyanis szombaton, a férfi röplabda Extraliga döntőjének negyedik meccsén 3:0-ra legyőzte a székesfehérvári MÁV Előre csapatát. Ezzel összesítésben 3-1-re nyerte meg a párharcot, és története 19. bajnoki címét szerezte meg.

Újra előnybe került a Kaposvári Női Röplabda Club a bajnokság ötödik helyéért kiírt párharcban, miután szombaton, hazai pályán 3:1-re legyőzte az UTE gárdáját. Így összesítésben 2-1-re vezet a sorozatban.

A szeles idő ellenére is remekül sikerült a Kaposvári Vízügyi SC szezonnyitója április utolsó hétvégéjén. A maratoni szakág kiválóságai is városunkban jártak, az utánpótlás korúakat pedig a Vígh Sándor Emlékverseny várta.

Első alkalommal rendezte meg az 1.MCM-Diamant Adorján SE a Dr. Totth László Úszó Emlékversenyt a közelmúltban. Az idén elhunyt legendás, fül-orr-gégész ezer szállal kötődött az egyesülethez, amelynek bő 10 éven keresztül elnöke is volt.

Az elmúlt évek óriási érdeklődéssel kísért kerékpáros versenyei után idén ismét rangos erőpróba érkezik városunkba. A Tour de Hongrie harmadik szakaszának rajtja lesz Kaposváron. A pénteken délben induló etap a Csiky Gergely Színház elől fog indulni, ugyanúgy mint a vasárnapi felvezető túra, amelyet a Kaposvári Kerékpáros Klub szervezett meg.

Nagy küzdelemben fordított a csurgói rangadón a Veszprém élvonalbeli férfi kézilabdacsapata. Az NB I. 23. fordulójának talán a legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését 28-27-re nyerte meg a bakonyi alakulat.