Az ötödik helyért játszhat a Kaposvári Női Röplabda Club a bajnokságban. Az együttes az alsóházi rájátszás első köréből ugyanis 3-0-s összesítéssel jutott tovább a MÁV Előre ellen. A KNRC a párharc harmadik meccsén, hazai környezetben 3:0 arányban győzte le a székesfehérváriakat.

Szoros meccsen szenvedett vereséget a hétvégén a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub a Szegedtől. A KKK az alsóházi rájátszás 4. körében hazai pályán kapott ki 88-81-re. A találkozó nyílt volt az utolsó percekig, a végén azonban a vendégek kosaraira már nem volt válasza a hazaiaknak.

Jó előjelekkel várhatta az NB III. Nyugati csoportjának 32. fordulóját a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyiak ugyanis hétközben idegenben az ETO Akadémia ellen meggyőző játékkal 4-1-re nyertek, majd a ZTE második számú csapatát látták vendégül Horváth Rudolf tanítványai.

Közel 300 induló 3 távon és egy e-bike kategóriában versenghetett egymással az idei Zselici Maratonon. A kerékpárversenyt a Seven Hills Mountain Bike SC rendezte meg a Ropolyi tó környékén. A helyszínt a somogyi erdőgazdaság biztosította.

Amatőr fallabda versenyt rendezett a hétvégén az XL-Fittlesz Központ. A kaposvári edzőterem szeretné, ha ismét a koronavírus-járvány előtti aktivitás jellemezné városunkban ezt a sportágat.