Idén április 29-én rendezik meg a Cross Run Terepakadályfutó Versenyt és Egyetemi Bajnokságot Kaposváron. Ezt a megmérettetést 2017-ben szervezték meg először, s bár a koronavírus-járvány miatt két éven át el kellett halasztani, tavaly már ismét elrajtolhattak a sportolni vágyók.

Csaknem három hetes szünet után szombaton folytatódott az OB-I-es vízilabda bajnokság. A kaposvári pólósok a Csik Ferenc Versenyuszodában a tabella utolsó előtti helyén álló Metalcom Szentes csapatát fogadták.

Mindhárom korosztályban diadalmaskodtak legutóbbi játéknapjukon a korosztályos bajnokságokban szereplő kaposvári vízipolósok is. A középszakasz alsóházának negyedik fordulójában a KVK fiataljai a szombathelyi AVUS csapatával küzdöttek meg saját közönségük előtt.

Negyedik helyezett lett a Kaposvári Női Röplabda Club a Magyar Kupában. Az együttes a március második vasárnapján megrendezett bronzmeccsen a Nyíregyházától kapott ki egy ötszettes, nagy csatában. A KNRC ugyan 2-0-ra is vezetett már, de még innen is fel tudott állni a Fatum csapata.

Nagyszabású sportnapot szervezett szombaton az XL-Fittlesz Központ. A jó hangulatú, sok embert megmozgató foglalkozások egymást váltották a városi sportcsarnokban. A szervezők egy sztárvendéget is meghívtak, Rubint Rékát, aki egy kőkemény alakreform edzéssel várta az érdeklődőket.