Megszakította a Zalaegerszeg hatmeccses győzelmi sorozatát a Kometa Kaposvári KK. Az együttes ugyanis az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 18. körében, hazai környezetben 89-82-re legyőzte le a ZTE gárdáját. A KKK ezzel a forduló egyik meglepetését okozta.

A nemzetközi porondon is remekeltek tavaly a Kaposvári Vízügyi SC sporolói. A klub évértékelőjén a Magyar Kajak-Kenu Szövetség ügyvezető igazgatója, Szakács Bálint is részt vett.

Remek játékkal győzte le a Fino Kaposvár a Kistext gárdáját a férfi röplabda Extraliga középszakaszának nyitókörében. Bögöly Gáborék 3:0-ra nyertek hazai pályán úgy, hogy az első két szettben összesen 20 pontot engedtek ellenfelüknek.

Közel állt a szettrabláshoz a listavezető Vasas Óbuda ellen a Kaposvári Női Röplabda Club, de elmaradt a barvúr. Vincent Lacombe együttese a második játszmában ugyan majdnem meglepte a címvédőt, ám végül az angyalföldiek nyertek 3:0-ra.

Díjjal is elismeri tagjai szorgalmát és kiemelkedő tehetségét a kaposvári Kelemen Ryu Ju Jitsu klub. A korosztály nagyon vegyes, jelenleg közel 50 fő látogatja az edzéseket. Évente kétszer pedig övvizsgát is tartanak, ahol lehetőség van előre lépni a tudás alapú hierarchiában.