Legyőzte a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub az Oroszlány csapatát a hétvégén. A somogyi együttes a bajnokság 17. körében tíz ponttal, 78-68 arányban bizonyult jobbnak, hazai pályán. A KKK ezzel a sikerével megszakította hárommeccses vereség sorozatát.

Zsinórban négy vereség után saját közönsége előtt szeretett volna javítani a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. A KVK a BVSC együttesét fogadta a Csik Ferenc Versenyuszodában.

Nyíregyházán vendégszerepelt a Kaposvári Női Röplabda Club Extraligás együttese a napokban. A somogyiak győzelmi reményekkel keltek útra, de a hazaiak végül keresztülhúzták a számításaikat. Lássuk a mérkőzés összefoglalóját.

18. alkalommal szervezett 35 év felettieknek teremtornát a hétvégén a Sportpálya 2004 Egyesület. A sportcsarnokban megrendezett kupán végül a tavalyi győztes Junge Alte védte meg bajnoki címét.

Győzelmével hosszú vereségszériát szakított meg a napokban a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola fiú kadet kosárlabdacsapata. A KASI-s fiúk az alapszakasz főtábla A csoportjában a Szegedet fogadták a 13. fordulóban.