Zsinórban harmadszor szenvedett vereséget a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub együttese. A KKK az Atomerőmű SE otthonában lépett pályára szombaton az élvonalbeli bajnokság 16. fordulójában.

Az egyik legjobb magyar férfi röplabdázóval erősítette meg keretét a Fino Kaposvár együttese. Baróti Árpád Bajnokok Ligája tapasztalatta a háta mögött érkezett a somogyi megyeszékhelyre, hogy visszavezesse a rekordbajnok együttest az aranyérmek felé vezető útra.

Most pedig lássuk, hogy miként is alakult Baróti Árpád, valamint a Fino Kaposvár szombati bajnoki mérkőzése. A somogyiak a Debrecen gárdájával csaptak össze a városi sportcsarnokban.

A Pécs csapata nyerte azt az újévi focitornát, amelyet a Lobogó FFC rendezett meg a Körcsarnokban. A rangos megmérettetést az U8-as és az U9-es korosztálynak, azaz a 2014-ben és a 2015-ben született gyerekeknek írták ki a szervezők.

Serdülő egyéni bajnokságot rendeztek a közelmúltban az Investment Közutasok KTK tekései. A kétnapos versenyre három hazai fiatal is kvalifikálta magát.