Egy félidőn keresztül remekül tartotta magát a címvédő Falco KC Szombathely ellen a Kometa Kaposvári KK, ám végül 25 pontos vereséget szenvedett az együttes, hazai pályán. A foghíjas kerettel kiálló KKK 86-61-re kapott ki szombaton a listavezető vasiaktól, a bajnokság 15. fordulójában.

A honi bajnokságban is szereplő játékos is nyilat ragadott a hétvégén a Kaposvári Vikingek Darts Club évnyitó versenyén. Az egyesület a nemrég véget ért világbajnokság népszerűségét kihasználva rendezte meg nyílt kupáját, ahol 64 fő versengett egymással.

Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. A zöld-fehérekre több előkészületi mérkőzés is vár majd az elkövetkezendő hetekben, miközben a keret megerősítésén is folyamatosan dolgozik a szakvezetés.

Újranyitásának első évfordulóját ünnepelte a hétvégén az XL-Fittlesz. A kaposvári edzőterem ebből az alkalomból rengeteg ingyenes programmal készült: fallabda, fekvenyomó verseny és csoportos fitnesz foglakozások is szerepeltek a programban.

Három érmet szereztek a tavalyi év egyik utolsó nagy versenyén a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola birkózói. A fiatalok a Diák II-es korosztály szabadfogású diákolimpiai döntőjén állhattak dobogóra. Koleszár Ármin bajnok lett, két csapattársa pedig bronzérmes.