Továbbra is pont nélkül áll a harmadosztályú bajnokságban a Kaposvári Rákóczi FC. A pontvadászat 3. fordulójában az újonc Teskánd vitte el a pontokat a cukorgyári gödörből.

27 év után tért vissza a Somogy megyei első osztályba a Kaposfüred SC labdarúgócsapata. A történelmi idénynyitón Pál Gábor csapata a Tab együttesét fogadta.

Elkezdte a felkészülést a 2022/23-as szezonra a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. A somogyi gárda idén három versenysorozatban is érdekelt lesz.

A kaposvári pólósok is munkába lendültek a napokban. Az együttes rutinos játékosokkal erősített a nyáron, így a szakvezetés bizakodóan tekint a szezon elé.

A nyár legjobb kaposvári eredménysorát hozták össze az 1.MCM-Diamant Adorján SE uszonyosúszói. Kovács László mesteredző tanítványai a felnőtt és a szenior világbajnokságon is brillíroztak.

A Diákolimpia hangulatát idéző sporttáborokat hirdetett országosan a Magyar Diáksport Szövetség. A táborok szervezését a megyei szövetségek végzik, Kaposváron pedig a Munkácsy Gimnázium adott otthont ennek a mozgással teli öt napnak.