Hazai pályán szenvedett vereséget a Kaposvári Rákóczi FC. A nyári felkészülési időszak negyedik edzőmeccsén a másodosztályú Kozármisleny vendégeskedett a cukorgyári gödörben.

Munkába állt a Siófok KC NB I-es női kézilabdacsapata. Az első napokban az orvosi teszteken és a fizikális felmérésen volt a hangsúly.

Mozgalmasan zajlik a nyár a Pannon Lovasakadémián, ahol egymást érik a versenyek. A hónap végén pedig junior és fiatal lovastornász Európa-bajnokságnak ad otthont a megyeszékhely.

Magyarország leghosszabb távú ultramaratoni futóversenyét immáron 8. alkalommal rendezték meg a Deseda tó partján. A versenyzőknek 252 kilométert kellett teljesíteniük, ami 18 kört jelent az ottani bicikliúton. Egyéniben 18-an neveztek, de a csapatokkal és a betétszámokkal együtt összesen nagyjából 200-an álltak rajthoz.

Két versennyel zárták a szezont a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola cselgáncsozói. Az ifi korosztály öt sportolója a diákolimpiai országos döntőn vett részt, és hárman dobogós helyezéssel zártak. Emellett egy regionális versenyen is remekeltek a fiatalok, ahonnét 30 éremmel tértek haza.