Balatonboglár volt a hétvégén a honi strandröplabdázás fővárosa. A Platán strandon rendezték ugyanis az országos bajnokság negyedik fordulóját, amely egyben az utolsó lehetőség is volt a párosoknak a pontszerzésre a Margitszigeti döntő előtt. Ennek is köszönhetően nagy volt az érdeklődés a verseny iránt, hiszen végül a nőknél 24, míg a férfiaknál 27 páros nevezett.

Nem fukarkodott a gólszerzéssel a Rákóczi NB III-as futballcsapata a felkészülési időszak utolsó mérkőzésén. A kaposvári együttes az első félidőben kettő, a szünet után pedig újabb nyolc találattal terhelte meg a vendég megyei első osztályú Nagykanizsa hálóját. A nagy melegben lejátszott összecsapáson többen is hiányoztak kisebb sérülés miatt. A szakvezetés már a bajnoki rajtra tekintve szerepeltette a játékosokat. Házi 3, Bohata és Hujber 2-2, Havas, Márton és Nagy Krisztián pedig 1-1 gólt szerzett.

A világon először rendeztek nemzetközi U21-es strandlabdarúgó-tornát a hétvégén. A négycsapatos viadalnak a siófoki MLSZ Beach Aréna adott otthont, ahol a mieink mellett Fehéroroszország, Lengyelország és Franciaország legjobbjai léptek pályára. A magyar csapatban pedig a helyiek kedvence, Túrós Viktor is pályára lépett.