Kaposvár elmúlt évi nemzetközi helyezettjeit köszöntötték a Városházán. A város versenyzői a mögöttünk hagyott évben is kitettek magukért, hiszen számos világ- és Európa-bajnoki érmet szereztek 2015-ben. A hét díjazottnak Szita Károly polgármester összesen 1 millió forint jutalmat ajánlott fel, és a kiválóságok mellett az edzők sem maradtak elismerés nélkül.

Három szoros játszmában nyert a Fino férfi röplabdacsapata a Vegyész RC Kazincbarcika ellen a bajnokság csütörtök délutáni rangadóján. A kaposváriak az újabb sikerrel lényegében bebiztosították alapszakasz-elsőségüket.

Két hét szünet után ismét bajnoki mérkőzés vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdázóira. Mészáros Péter csapata az alapszakasz hajrájában elsőként a pont nélkül álló Miskolc ellen lép pályára, és az utolsó helyen álló együttes ellen kötelező a győzelem. A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Három és fél hónapnyi szünet után tudott újra bajnokit nyerni a Kaposvári VK élvonalbeli férfivízilabda-csapata. A somogyiak azt a sereghajtó újonc EBP Tatabányát verték, amelyet még novemberben, az első körben is legyőztek.