Magabiztosan nyerte a megyei rangadót a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia csapata a Balatonlelle ellen. A Somogy megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a kaposváriak 3-1-re győzték le a Balaton-partiakat, és ezzel átvették tőlük a vezető helyet a tabellán. A kaposvári gólokon a duplázó Jovánczai Zoltán és Petrók Viktor osztozott.

Idén is a róla elnevetett tornával tisztelgett Skoda László emléke előtt a kaposvári Tigris KK. Az NB II-es kosárlabda-bajnokság nyugati csoportjában szereplő együttes három csoport riválisát, a Marcalit, a Siófokot, valamint a Dombóvárt látta vendégül a Táncsics gimnázium csarnokában. A torna a Tigrisek végső győzelmével zárult, így a fiúk jó szájízzel várhatják a hétvégi bajnoki rajtot.

Az idény eddigi legjobb játékával magabiztosan győzte le a Balmazújvárost az NB I-es csurgói férfi kézilabdacsapat. A dél-somogyiak hazai környezetben nyertek 15-5-ös első félidő után 25:17 arányban. Az első húsz percben mindössze két gólt kapott a CSKK, közben 12 alkalommal a hálóba talált, így lényegében el is dőlt a bajnoki pontok sorsa. A Csurgó hét forduló után 11 ponttal a tabella negyedik helyén áll a szeged, a Balatonfüred és a Tatabánya mögött, és szerdán Ceglédre, vasárnap pedig Balatonfüredre látogat.