Megszerezte első győzelmét a felsőházi középszakaszban a Kaposvári Kosárlabda Klub NB I/A csoportos együttese. Fekete Ádám tanítványai ebben a szezonban már másodszor verték meg hazai pályán a bajnoki címvédő Alba Fehérvárt. A meccs hőse ezúttal a horvát Hrovje Puljko volt, aki egymaga nyolc triplát szórt.

Továbbra sem tud nyerni a Kaposvári Rákóczi együttese a labdarúgó NB I-ben. Utoljára tavaly, november másodikán a Videoton ellen győzött a csapat, az azóta eltelt kilenc találkozón csupán néhány döntetlenre futotta. A zöld-fehérek nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt kilátástalan helyzetbe kerültek.

Nem mindennapi, fordulatos csata végén egyenlített az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese a Nyíregyháza ellen a női röplabda NB I. hetedik helyéért kiírt párharcban. Oláh János tanítványai az első és a harmadik szettet komoly hátrányt ledolgozva nyerték meg, és végül az ötödik játszmában vívták ki a győzelmet. A szezon utolsó hazai összecsapásán Harmath Zsófia 23, Rák Rebeka 21 ponttal járult hozzá a szép diadalhoz.