A harmadik negyedben tizenkét ponttal is vezetett, mégis vereséget szenvedett a Pakstól a Kaposvári Kosárlabda Klub az NB I/A csoport felsőházi középszakaszának első fordulójában. Az alapszakasz-győztes atomvárosiak az utolsó négy percben nőttek a házigazdák fölé. A végeredmény 84-76 lett a javukra.

Súlyos vereséget szenvedett Egerben a Kaposvári Vízilabda Klub együttese az OB I-es pontvadászat hétvégi fordulójában. A házigazda nem adott esélyt a visszafogottan teljesítő somogyiaknak, és a nagyszünetben már 9-0-ra vezetett. A folytatásban is potyogtak a gólok, és Birosék végül 21:4 arányban bizonyultak jobbnak. Az Eger ezzel a győzelemmel átvette a vezetést a tabellán a Szegedtől kikapó Szolnoktól. A KVK góljain Berta, Juhász-Szelei, Dőry és Kincses osztozott.

Csakúgy, mint a Pápa ellen, Újpesten is 1-1-es döntetlent játszott a Rákóczi NB I-es futballcsapata. A kaposváriak a hazai vezető találat után Kink góljával egyenlítettek a 27. percben, és hiába játszották végig emberelőnyben az egész második félidőt, nem tudták kiharcolni a győzelmet.