A kéthetes debreceni összetartás után újra itthon dolgoznak a Rákóczi labdarúgói. Selymes Tibor vezetőedző ma délután a Cseri pályán vezényelt futóedzést, és egyelőre bő keret készül a további feladatokra. A szakvezető reményei szerint néhány napon belül kialakul az a játékosállomány, amely elutazhat a februári, törökországi edzőtáborba.

Története harmadik fiú kosárlabda diákolimpiai címét ünnepelhette az elmúlt hétvégén a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium. A hatodik korcsoportos együttes Pakson hódította el az első helyet, miután a döntőben négy ponttal nyert az elmúlt három év győztese, a szombathelyi gárda ellen. Az aranycsapat tagjait ma délelőtt az intézmény aulájában is köszöntötték.

A továbbjutás céljával várja a szerda esti, Dág elleni Magyar kupa elődöntő párharc visszavágóját a Fino férfi röplabdacsapata. A címvédő kaposváriak két héttel ezelőtt, nagy meglepetésre 3-2-es vereséget szenvedtek a dágiak otthonában, hazai környezetben azonban egyértelműen esélyesnek számítanak a győzelemre.