A 21 esztendős Görög Gergő Dunaföldváron ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd igen fiatalon igazolt Paksra, ahol a korosztályos ranglétrát végigjárva, a 2020/2021-es idénytől fogva szerepel rendszeresen a harmadosztályban. Sőt, már az élvonalban is bemutatkozott egy Ferencváros elleni bajnokin. 

A 2006-ban született, így a fiatalszabálynak is megfelelő Balla Kevin Károly a Fehérvár második csapatától érkezik Kaposvárra. A középpályás hazánk egyik legjobb utánpótlás-nevelő műhelyében, a Főnix-Goldban kezdte pályafutását. 16 évesen váltott és a Fehérvár utánpótlásába igazolt, s az NB III.-as csapatban is bemutatkozott. Az előző idényben már a székesfehérváriak második csapatának keretéhez tartozott, s 19 harmadosztályú mérkőzésen lépett pályára. 

A gyors, kapu előtt igen veszélyes Zoltán Rafael a Kecel FC-ben kezdett futballozni, azonban igen hamar Paksra került, ahol már 16 évesen profi szerződést kapott, s a tolnaiak NB III.-as csapatában is bemutatkozott. A 2021/2022-es idényben egyre több szerepet kapott a harmadosztályban, majd a következő idénytől már alapembernek számított. A húszéves támadó, aki eddig 13 gólt szerzett felnőtt pályafutása során, a legutóbbi fél szezont a Kecskemét II. csapatában töltötte. 

Az újoncok közül Balla és Görög a Pécs elleni edzőmeccsen is pályára léptek szombat délelőtt. Utóbbi ráadásul győztes gólt szerzett a szintén NB III-as rivális ellen. A kaposváriak az utolsó felkészülési mérkőzésüket jövő hét vasárnap 11.00 órakor, a horvát Slaven Belupo második csapata ellen vívják majd a Rákóczi Stadionban.

Címkék: Balla Kevin, Zoltán Rafael, Görög Gergő, Kaposvári Rákóczi, sport