A Debrecenben megrendezett négyes döntőt követően ifjabb Horváth László vezetőedző így nyilatkozott:

"Sajnos a beigazolódott a papírforma a final fourban, már az elején hátrányba kerültünk, miután Zapletán Zsombor megdobta a meccs legjobb eredményét. Ezután még vissza tudtunk ugyan jönni, de azokat a lehetőségeket, amikor át tudtunk volna billenteni a mérleg nyelvét, nem tudtuk kihasználni. Igazából a Szeged jobb teljesítményt nyújtott, a realitást tükrözte a kupadöntő. Farkas Sándor és Németh Máté jól teljesített, a többiekben azért maradt tartalék, talán minket zavart meg jobban a hosszú szünet. Összességében ennek ellenére is elégedettek lehetünk, hiszen Kaposvár tekesportjának legjobb szezonját produkáltuk".

fotó: Közutasok Kaposvári TK
fotó: Közutasok Kaposvári TK

"Abszolút elégedett vagyok a második hellyel, úgy érzem a Szegedet azért még nehéz lett volna beérni, de így is csak három csapatpont volt a különbség, ami szintén azt bizonyította, hogy remekül helyt álltunk. A pálya is elég nehéz volt, elég csak ránézni a mostani és a bajnokságban elért eredményekre. A kupaezüsttel megkoronáztuk az idei szezonunkat, ha valaki azt mondta volna idény előtt, hogy az NBC-kupában harmadikak, a bajnokságban és a kupában másodikak leszünk, s ezek mellé még jönnek szép ifjúsági eredmények, és így négy éremmel zárunk, azt előre aláírtam volna" - tette hozzá Németh Máté

A kaposvári játékosok eredményei: Farkas Sándor 608, Nagy Gergő 560, Juhász Bence 553, Pintér György 559, Botházy Péter 576, Németh Máté 593. Összfa: 3449; szettpontok: 67; csapatpont: 18.

A Magyar Kupa végeredménye: 1. Szegedi TE (76 szettpont, 21 csapatpont), 2. Investment Közutasok Kaposvári TK (67 szettpont, 18 csapatpont), 3. Salgóbátony TK (51 szettpont, 13 csapatpont), 4. Sárvári Kinizsi (46 szettpont, 8 csapatpont).

Címkék: közutas, Szuperliga, ezüst, teke, dobogó, Magyar Kupa, bajnok, siker, sport