null

Paár Márk meghosszabbította szerződését, így ő már biztosan tagja lesz a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub jövő évi keretének.

A 24-25-ös szezonban is a Kaposvár kosárlabda csapatát fogom erősíteni. Több csapat is megkeresett, különösen jólesett a körmendi legenda, Patonay Imre hívó szava, de inkább a szívemre hallgattam – mondta a szerződés aláírásakor Paár Márk a klub honlapjának. – Ezzel a döntésemmel szeretném kifejezni tiszteletemet a város, valamint a klub vezetőségének és a teljes stábnak. Rendkívül hálás vagyok az összes eddigi edzőmnek, főként Csapó Gábornak, aki 9 évesen elindított ezen a pályán, valamint Fehér Ivánnak, aki később foglalkozott velem rengeteget. Hálásan köszönöm az összes kaposvári, kosárlabdát szerető embernek az eddigi és ez utáni bizalmat, valamint azt a szeretetet, amivel elhalmoztak. Remélem, hogy a 2024-25-ös szezonban még többen kilátogatnak a meccseinkre, és még többen szurkolnak a szinte teljesen kaposvári csapatnak. Mi játékosok mindent meg fogunk azért tenni, hogy ez a B osztály a következő években csak egy rossz álom legyen. A feljutás a cél! Hajrá Kaposvár!

A klub elsődleges célja továbbra is a kaposvári játékosok megtartása és szerepeltetése, melynek fontos eleme Paár Márk szerződéshosszabbítása.

Címkék: paár márk, kometa kaposvári kosárlabda klub, kosárlabda, sport