"A triatlonisták elfoglalják a Csik Ferenc Versenyuszodát" - ezzel a szlogennel hirdették a szervezők a viadalt, hiszen a próbázók ezúttal az impozáns uszodában küzdhettek meg egymással az úszás során. Utána kerékpárral vágtak neki a Zselicnek, majd Kaposvár belvárosában futottak a versenyzők.


Így feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér AdriennÍgy feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér Adrienn
Így feszültek egymásnak az úszók. Fotó: Pintér Adrienn
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Horvátországból és Szlovéniából is érkeztek nevezők, a Magyar Triatlon Szövetség pedig a somogyi vármegyeszékhelyen is megrendezte a "Próbáldt ki a triatlont" versenyt, így 25-en életükben először állhattak rajthoz ilyen versenyen.

Címkék: extrememan, csik ferenc versenyuszoda, triatlon, kaposvár, sport