Jól kezdett a KVK a Miskolc otthonában, hiszen Fülöp Bence és Dőry Farkas találataival hamar kétgólos előnyre tettek szert - írja a kapospolo.hu. A hazaiak ugyanakkor még az első negyedben ledolgozták hátrányukat, ezt követően pedig ők léptek meg kettővel, így a somogyiaknak kellett kapaszkodniuk a folytatásban.

A félidőben 4-3 állt az eredményjelzőn és a harmadik negyedben is szinte végig az MVLC járt előrébb, de Vindisch Ferenc emberelőnyös találatával ismét egyenlő volt az állás. Sokáig azonban nem tartott a vendégek öröme, Hegedűs Bence még a játékrész vége előtt újfent vezetéshez juttatta a házigazdákat.

Kiélezett játékot hozott a záróakkord. Kakstedterék ismét fordítani tudtak, de a Miskolc sem hagyta annyiban a dolgot, 2 perccel a lefújás előtt megint náluk volt az előny, majd Hegedűs újabb találatával 9-7-re módosították az eredményt. Fülöp Bencének még összejött a szépítés a vége előtt, majd az egyenlítésért is támadhattak még a somogyiak, de az eredmény már nem változott a lefújásig. A vége 9-8-as hazai győzelem.

E.ON Férfi Vízilabda Bajnokság 11. forduló

PannErgy-Miskolc – Kaposvári VK 9-8 (2-2, 2-1, 2-2, 3-3)

Gólszerzők: Hegedűs 3, Oltean 2, Molnár 2, Dubinák, Várkonyi ill. Fülöp 3, Dőry 2, Kakstedter 2, Vindisch.

Címkék: miskolc, ob1, kaposvári vízilabda klub, sport