A játéknapok mérkőzései nem hoztak meglepetés eredményeket, minden találkozón a tabella alapján előrébb tartó gárda diadalmaskodott. A pontszerzéshez talán a Somogy Sportja állt a legközelebb, de a Cefre csapata ellen vívott mérkőzés hajrájában két kisbüntetőt is rontottak, így nem sikerült döntetlenre menteni a végeredményt. 

A Focivilág Kupa 7. fordulójának eredményei: 

SZLAMB-Pobjednik 3-1
G.: Ágoston 2, Zentai ill. Rákosa

Villámrajtot vett a SZLAMB legénysége és a mérkőzés elején 2 szerencsés góllal vezetést szereztek. A későn ébredő Pobjednik legénysége nem tudta feltörni ellenfele védelmét, csak futottak az eredmény után.

Két Testvér Pizzéria-LisaEsther Vendégház 3-11

A múlt és jelen csapatai találkoztak egymással és játszottak sportszerű mérkőzést, a rutinosabb játékosok csak megnehezíteni tudták a lendületes és gyors játékot produkáló LisaEsther játékosainak dolgát.

Rotonda-Anonim 11-2
G.: Varga D 5, Golita 2, Lakatos 2, Szőke B, Vidák  ill. Nürnberger 2

Ezen a mérkőzésen a Rotonda csapatának minden sikerült, míg ellenfelük a szerencsével is hadilábon álltak és kapusuk sem állt a helyzet magaslatán, így nagyarányú Rotonda siker született.

Cefre-Somogy Sportja 4-3
G.: Horváth Gy, Rofrics 2, öngól ill. Wágner, Sulyán 2

A Cefre csapata hamar előnybe került, a későn ébredő ellenfelük csak futott az eredmény után. A mérkőzés vége izgalmasra sikerült, a Somogy Sportjának két kisbüntetőből is volt esélye az egyenlítésre, ami nem sikerült nekik.

Kórház-Gépész Kadétok 9-2
G.: Verebély 3, Kővári 2, Orsós K 2, Somlai J, Gazdag ill. Bakonyi, Schneider

Erre a mérkőzésre nem tudtak felpörögni a Kadétok, míg ellenfelük lelkesen, nagy akarással játszottak és a szerencsével sem álltak hadilábon, így nagy arányú Kórház győzelem született.

Liberi-Völgye All Stars 3-0
Játék nélkül

4. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlása:

Somogy Sportja-SZLAMB 1-6
G.: Ács ill. Ferenczi 2, Marton K, Sólyom, Ágoston, Zentai

Lendületes SZLAMB támadásokkal indult a mérkőzés, Végig kézben tartva az irányítást érték el góljaikat és szereztek megérdemelt győzelmet.

Címkék: labadúgó, kispálya, bajnokság, Kaposvár, sport