A klub honlapjának összefoglalóját ide kattintva lehet elolvasni, alább pedig a vezetőedzők értékelése a mérkőzésről:

Horváth Rudolf: "Sérülések, betegségek hátráltatták a dolgunkat a kiesés ellen menekülő, tradíciókkal rendelkező Dunaújváros elleni mérkőzés előtt. Gyönyörű stadionban játszhattunk, bár a pálya talaja nem tette lehetővé a kombinatív játékot. Jól kezdtünk, el is dönthettük volna a mérkőzést, hiszen a gól után kapufát rúgtunk, majd nagyot védett az ellenfél kapusa, illetve sok szögletünkben volt bent a veszély. A második félidőben pedig kontrából zárhattuk volna le a találkozót. Az ellenfél csak egy helyzetet tudott kidolgozni, a három belső védőnk nagyszerűen hozta le ezt a sok párharccal tarkított mérkőzést. A sok peches meccs után végre jó felfogásban nyertünk, fontos pontokat szereztünk."

Dobos Barna: "A második félidőben megtaláltuk azt a szerkezetet, amiben futballozva végre birtokoltuk a labdát, folyamatosan játszottunk, de a gól hiányzott. Erre lehet építeni a jövőben. Az első félidő még egy ki-ki meccset hozott, sok pontatlanság jellemzett minket és az ellenfél jobban játszott."

fotó: rakocifc.hu
fotó: rakocifc.hu

Dunaújváros–Kaposvári Rákóczi FC 0–1 (0–1)
Dunaújváros, 80 néző. V.: Molnár R. (Sáfárik P., Bizderi N.).

Dunaújváros: Molnár L. – Puskás G., Hompót D., Horváth M., Németh K., Stampfel – Tapiska, Vagyóczki (Marlen, a szünetben), Vörös – Bata, Szepessy. Vezetőedző: Dobos Barna.

Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Szederkényi, Heil, Gál M. – Ekker, A. Mazzonetto, Horváth B., Bíró D. (Pintér M., a 65. percben), Pusztai – Babinszky (Mayer M., a 82. percben), Hampuk (N. Mazzonetto, a 65. percben). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerző: Ekker (a 7. percben).

Kiállítva: Vörös (a 80. percben).

Sárga lap: Horváth M. (a 33. percben), Vörös (a 48. percben), Dobos Barna (a 80. percben – kispadról), Stempfel (a 93. percben)illetve Bíró D. (az 55. percben), Pintér M. (a 76. percben), Ekker (a 80. percben), Mayer M. (a 89. percben), N. Mazzonetto (a 92. percben).

Címkék: Dunaújváros, NB III, Rákóczi, sport, Kaposvár