Egy héttel a bajnoki rajt előtt, ezen a héten szombaton egyedülálló módon mutatja be játékosait a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. Az egyesület egy koncertekkel egybekötött eseményt szervezett, ahol mindenki megismerkedhet majd az Extraliga címvédőjének keretével.

Vig Attila, a Fino Kaposvár elnöke elmondta, hogy 18.15- kor nyitják majd meg a Kaposvár Aréna kapuit – egészen pontosan a vendég szurkolói bejáratot –, a programok pedig 19.00-kor kezdődnek, az első fellépő, illetve az est házigazdája DJ Bóli lesz.

Ezt követően 20.00-kor ünnepélyes keretek között írják alá a várossal kötött szponzori szerződést, hiszen Kaposvár önkormányzata idén is jelentős támogatásban részesíti a Fino együttesét. Nem sokkal ez után pedig egyesével mutatják majd be a színpadon a csapat játékosait, akikkel később, az este folyamán bárki fotózkodhat, beszélgethet, vagy aláírást kérhet.

Ám nem csak a jelen nagyjai lesznek ott az eseményen. Vig Attila azt is elmondta, eddig nyolc-tízen jelezték a korábbi kaposvári legendák közül, hogy ott lesznek a csapatbemutatón, többek közt Bánhegyi István, Geiger András és Demeter György.

A tervek szerint klippremier is lesz az est folyamán. A kaposvári származású énekes, Auguszt Bárió, a korábbi AD Studio frontembere egy hivatalos indulót is készített a Fino Kaposvárnak, mely a Spotify zenei streaming alkalmazásban szerda óta már elérhető, meghallgatható. Auguszt Bárió a dalt élőben is előadja majd a Kaposvár Arénában, a hozzá készült klipet pedig itt fogják levetíteni először.

A csapatbemutató egyben egy jótékonysági esemény is lesz

Az este folyamán a kaposvári röplabda utánpótlást támogató Héra Röplabda Alapítvány számára szerveztek gyűjtést. Az eseményre a belépés díjtalan lesz, de kihelyeznek majd egy "becsületkasszát", melybe bárki, aki szeretne, tetszőleges összeget dobhat be.

A rendezvény egészen 23.00-ig tart majd, és DJ Bóli, valamint Auguszt Bárió mellett fellép még DJ Szatmári és Szakos Andi is.

Címkék: csapatbemutató, fino kaposvár, koncert, sport