A harmadik fordulót rendezték a kaposvári Városi kispályás labdarúgó bajnokságban. A lejátszott öt mérkőzésen szépszámmal potyogtak a gólok, mindössze a Völgye-Gépész mérkőzés lett gólszegény. Az éllovas gárdák ezúttal is fölényesen nyertek nem sok esélyt adtak ellenfeleiknek. Érdekesség, hogy a bajnokságban lejátszott 17 mérkőzés egyike sem hozott még döntetlen eredményt.

A Focivilág Kupa 3. fordulójának eredményei:

Pobjednik-Rotonda 5-1
G.: Rákosa 3, Magyar M, Szabó R ill. Varga

A Rotonda csapata csak az első félidőben tudta szorossá tenni a mérkőzést, a második félidőben Pobjednik hosszabb cseresoruknak és lendületes játékuknak köszönhetően magabiztossá tették győzelmüket.

Anonim-Belo BT 0-18
G.: Farkas 3, Márton 3, Grabarics 3, Házi 5, Balogh 2, Dervalics, Sípos

Becsülettel küzdött az Anonim csapata, azonban nem volt egy súlycsoportban ellenfelével, akik lendületes támadásokat vezetve, szép gólokat szerzetek a rendkívül sportszerű mérkőzésen.

Kórház-LisaEsther Rendezvényház 1-8
G.: Tollár ill. Fila J, Németh, Decsi, Fila G, Pető 2, Kulcsár, Öngól

Az első játékrészben három gól volt a két csapat között a különbség, ekkor még jól tartotta magát a Kórház gárdája. A második félidőben ritmust váltott a LisaEsther csapata és újabb gólokat elérve tették magabiztossá győzelmüket.

Völgye All Stars-Gépész Kadétok 0-1
G.: László M

Kiegyenlített erők küzdelmében többnyire mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A kadétok egy távoli lövéssel nyerték meg a mérkőzést a Völgyések csak egy kihagyott kisbüntetőig, ill kapufáig jutottak.

Liberi-Somogy Sportja 4-1
G.: Varga D 2, Hosszú 2, ill. Sörös G

A mérkőzésen a Liberi csapatának akarata érvényesült, jól védő kapusuk pedig hárította az ellenfél lövéseit, így magabiztos győzelmet arattak a több kulcsjátékosát nélkülöző Somogy Sportjával szemben.

Címkék: labadúgó, kispálya, bajnokság, sport, Kaposvár