A dobogósok magabiztosan nyertek ezen a héten a városi műfüves bajnokságban, hárman 22 gólt rámoltak be soros ellenfelük hálójába és mindössze csak kettőt kaptak. A felsőház negyedik találkozója pedig igazságos döntetlent hozott, a Cefre és a Liberi 1-1-et ért el egymás ellen. A bajnoki cím sorsa még mindig nyílt, az élen álló hármas mindegyike végezhet az élen. Izgalmas lesz a hátralevő két forduló.

Az alsóházban befejeződtek a küzdelmek, kialakult a végső sorrend. Veresége ellenére a Somogy Sportja végzett a hatosfogat élén, megelőzve a Kórház és a QLR PC Bontó gárdáját.
Pont nélkül egy csapat sem maradt a bajnokságban.

Focivilág Kupa eredményei:

Gépész Kadétok-AGKGY Pontrablók FC 6-1

Góllövő: Schneider 2, Kiss 2, Kádár, Bakonyi, ill. Zeleznik

A tartalékosan, csere nélkül kiálló Pontrablók nem tudtak megfelelő ellenállást kifejteni fiatal ellenfelükkel szemben. A Kadétok jól használták ki helyzeteiket és magabiztosan nyertek.

Zsíroskönyér-Ebola 0-9

Góllövő: Fila J 3, Pető 3, Neubauer, Laczkó, Kulcsár.

A lendületesen, pontosan és gólratörően játszó tavalyi bajnok bedarálta ellenfelét. Tetszés szerint érték el góljaikat a kevés ellenállást kifejtő Zsíroskönyér ellen.

Matracvarázs-SZLAMB 1-6

Góllövő: Balogh, ill. Grabarics 3, Márton 2, Kiss B.

A találkozó elején még vezetett a csere nélkül szereplő Matracvarázs, de aztán a SZLAMB fokozatosan átvette a játék irányítását, szép gólokat lőve öttel verte ellenlábasát.

Belo Bt-Ferro FC 7-1

Góllövő: Balogh 2, Farkas, Dervalics, Belovics, Szántó, Miklós, ill. Ferenczi.

Hamar eldőlt az összecsapás sorsa a listavezető javára, akik folyamatos nyomás alatt tartották ellenfelüket. A Ferro gárdája ma nem volt egyenrangú partnerük a játék során.

Kórház-VNFSZK 5-1


Góllövő: Verebélyi 4, Kővári, ill. Fülöp.
Az első félidőben még kiegyenlített mérkőzést láthattunk, a későbbiekben azonban már egyértelműen a Kórház játszott fölényben és egy „Verebélyivel” jobbak voltak.

Cefre-Liberi 1-1

Góllövő: Erdei, ill. Horváth Milán.

A mérkőzés első negyedében egy gyors gólváltással kialakult a végeredmény, későbbiekben már csak mezőnyjáték folyt. Igazságos eredmény született.

Somogy Sportja-QLR PC Bontó AC

Góllövő: Tanító, ill. Pápai 3, Somlai, Golita, Szőke Z, Szőke B.

A mai napon a QLR-nek minden sikerült, nagyon eredményesen játszottak. Hamar háromgólos előnyre tettek szert, a Somogy Sportja próbált zárkózni, de kapura ezen az összecsapáson veszélytelenek voltak.

A következő forduló (06.12.) párosítása:

Hétfő: 18.15 Liberi-SZLAMB, 19.00 Cefre-Zsíroskönyér, 19.45 Ebola-Belo Bt, 
20.30 Ferro FC-Matracvarázs,

Címkék: kispályás labdarúgás, bajnokság, kaposvár, sport