A rakoczifc.hu összefoglalóját ide kattintva lehet elolvasni, a teljes mérkőzést pedig itt közvetítettük.

Horváth Rudolf: "Szerettünk volna magabiztosabban fellépni hazai pályán, úgy, ahogy idegenben, ahol mindig élesebbek vagyunk. Az ellenfél kontráiban volt veszély, sőt a legelső szabadrúgásuk után bepattogott a kapunkba a labda. Annyiszor kerültünk már nehéz helyzetbe hazai pályán, hogy tudtuk azt, hogyan kell kijönni belőle. Látszott a csapaton, hogy gólokat akar rúgni, zavart volna, ha nem szerezzük meg a három pontot az utolsó mérkőzésen. Megérdemelten egyenlítettünk, majd jól jöttünk ki a második félidőre. A harmadik gólunkat bár nem tudtuk megszerezni, de 93 percig egy sima meccset játszottunk, majd a szerencse mellénk állt, hiszen a kapufán csattant az ellenfél szabadrúgása."

Bodó László: "Tisztes helytállásért érkezünk a harmadosztályba, tudtuk, hogy kevés esélyünk lesz a bent maradásra, hiszen sok jó csapat van ebben az osztályban. A Rákóczi NB I.-es múlttal is rendelkezik, nekünk megtiszteltetés egy ilyen klub ellen pályára lépni. Azt gondolom, a szívünket-lelkünket kitettünk, s egy kicsi szerencsével egy ponttal távozhattunk volna, ami sokat jelentett volna a fiatal csapatomnak."

fotó: rakoczifc.hu
fotó: rakoczifc.hu

Kaposvári Rákóczi FC–Zsámbéki SK 2–1 (1–1)
Kaposvár, Cseri úti sportcentrum, 170 néző. V.: Nyekita B. (Kondákor T., Bencze A.).

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler – Ekker (Borbély Á., a 76. percben), Harsányi, Gál, Böndi – Kocsis B. – Horváth B., Szederkényi (Pintér M., a 76. percben), Kis-Fónai (Heil, a 89. percben) – Pintér N. (Mayer Máté, a 80. percben), Hampuk (Kálmán Sz., a 80. percben). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Zsámbéki SK: Tugyi (Terjék, a 61. percben) – Áprily, László D., Marticsek – Zsuppán, Csabafi (Bíró R., a 70. percben), Sugár B., Harmat (Sugár S., a 83. percben), Mártonfi (Csóri, a 61. percben) – Monori, Kerék (Gulyás, a 70. percben). Vezetőedző: Szamosszegi Gábor.

Gólszerzők: Harsányi (a 25. percben), Hampuk (az 50. percben – 11-esből), illetve Marticsek (a 14. percben).

Sárga lap: Heil (a 93. percben), illetve Marticsek (a 49. percben).

Címkék: Zsámbék, NB III, Rákóczi, Kaposvár, sport