Az ügyészség csapata nyerte a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya által szervezett, összesen hat csapat részvételével megtartott kispályás futballtornát. 

A rendőrkapitányság életében már hagyománnyá vált tornát idén 2023. május 05. napján Kaposmérőben rendezték meg, ahol az öt rendőrségi csapaton kívül idén – a világjárvány miatti kisebb kihagyás után újra – az ügyészség munkatársai is próbára tették magukat. 

Az összesen hét főből – köztük főügyészségi ügyészből, járási vezetőhelyettes ügyészből, járási ügyészségi ügyészből, tisztviselőkből és fizikai alkalmazottakból – álló ügyészségi csapat előbb a Kaposvári Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályának, a döntőben pedig a Bűnügyi Osztályának munkatársaival mérték össze az erejüket, ahol a látványos és gólokban gazdag csapatjátékot mutatva végül győzni tudtak. 

a fényképen az ügyészség által elnyert oklevél és vándorkupa látható
a fényképen az ügyészség által elnyert oklevél és vándorkupa látható

A csapat legeredményesebb játékosai Zsohár Endre, Molnár Levente és Ágoston Barnabás voltak, akik egyaránt 3-3 gólt lőttek. A csapat tagja volt egy hölgy kolléga, Móring Zsuzsanna főügyészségi tisztviselő is, aki komoly futballmúlttal rendelkezik, mivel korábban korosztályos válogatott labdarúgó volt.

Címkék: labadúgó, ügyész, döntő, torna, győzelem, sport