Serdülő I.osztályban Vlasics Zorka idén már négy szerrel lépett szőnyegre.

Szabaddal és karikával ezüstérem került a nyakába, míg labdával, buzogánnyal és összetettben bronzérmes lett.

VSK-2 kategóriában teljes LSC-s győzelem született mind serdülő, mind gyermek korosztályban. Két csapat arany, egy csapat ezüst mellett 8 egyéni arany, 6 ezüst és 8 bronz került Kaposvárra.

A Filótás Fanni, Hernádi Csenge, Keszthelyi Boróka, Molnár Alíz, Németh Maja, Szvitán Zorka összeállítású csapat lett a vidékbajnok.

Szvitán Zorka a 2010-ben születettek közt mindent nyert, szabaddal, labdával és összetettben is aranyérmes lett. Ugyanitt Keszthelyi Boróka két bronzérmet nyert, összetettben és labdával, Németh Maja a 4. helyen zárt.

A 2011-esek közt Molnár Alíz szabaddal és összetettben vidékbajnok lett, labdával ezüstöt érdemelt. Filótás Fanni labdával és összetettben a dobogó harmadik fokára állhatott. Hernádi Csenge összetettben a 7. helyen végzett.

Gyermek korcsoportban az LSC két csapata végzett az első és második helyen. A bajnok csapat tagjai: Bene Laura, Bödő Zora, Geszti Kíra, Pék Csenge és Szabó Nadin. Az ezüstérmes csapat: Csernák Flóra, Hirt Petra, Iberpaker Kata, Mannász Maja, Ütő Izabella.

Az egyéni verseny teljes LSC -s sikert hozott.

A 2012-esek mezőnyében Hirt Petra, Geszti Kíra és Iberpaker Kata lettek a dobogósok.

A 2013-ban születettek között Szabó Nadin nyert, Ütő Izabella a negyedik lett, Bene Laura a nyolcadik helyen zárt.

A 2014-ben születettek versenyében Bödő Zora lett a bajnok, Mannász Maja az ezüstérmes, Pék Csenge élete első versenyén a negyedik helyezett lett.

A lányokat felkészítették: Dr Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta és Kutnyák Nikolett.

Címkék: ritmikus gimnasztika, Lovasakadémia SC, dobogó, kupa, érem, bajnokság, Kaposvár, sport