A múlt héten elvesztett rangadó után most megnyerte a SZLAMB a következő sorsdöntő mérkőzését, a rutinos Zsíroskönyér alakulatát múlták felül egy góllal. Kettővel nyert az éllovas Ebola, a Ferroval küzdöttek a három pontért.

A Belo nyolc találatot ért el a Cefre ellenében és őrzi a harmadik helyét a tabellán. Viszonylag könnyen nyert a Liberi, az újonc Tuticlean csapatát verték hárommal. Szoros találkozón győzte le mostani ellenfelét a Matracvarázs, eggyel többet rúgtak, mint a Kórház legényei.

Az alsóházi rangadót a Pontrablók nyerték a VNFSZK-val szemben, így ellenfelüknek még nincs pontja a bajnokságban.

Focivilág Kupa eredményei:

Liberi-Tuticlean 4-1

Góllövő: Horváth Norbert, Hosszú, Iványi, Nemes, ill. Stier.

A Tuticlean egy ideig jól tartotta magát ezen a sportszerű találkozón. A későbbiekben a Liberi ellenfele fölé kerekedett és helyzeteit jobban kihasználva megszerezte a három pontot.

Kórház- Matracvarázs 3-4

Góllövő: Verebélyi 2, dr. Kellner, ill. Franci Ricardo 2, Balogh 2.

A lelkes Kórház sokáig megnehezítette ellenlábasa dolgát, nem adta könnyen magát. Végig a Matracvarázs nyomában járt góllövésben, de egyenlíteniük nem sikerült.

SZLAMB-Zsíroskönyér 3-2

Góllövő: Tollas, Török, Márton, ill. Vendriczki, Ceglédi.

A nap rangadóját az újonc nyerte, a Zsíroskönyér csak szorossá tudta tenni a mérkőzést. Nagy küzdelem volt a pályán, melyből a SZLAMB jött ki jobban, köszönhetően hatásosabb támadójátékának.

Belo Bt-Cefre 8-3


Góllövő: Balogh 2, Dervalics 2, Házi 2, Farkas, Belovics, ill. Horváth 2, Erdei.

A csere nélkül felálló Cefre gárdája egy idő után elfáradt és sorra kapta a gólokat. A Belo gyors és pontos játékának köszönhetően magabiztosan abszolválta a mérkőzést.

Ferro FC-Ebola 0-2

Góllövő: Németh, Kulcsár.

A találkozó elején már megszerezte a vezetést a bajnokcsapat és jól védő kapusának köszönhetően tartotta is azt, majd a meccs végén még egyet gurítottak. A Ferro csak helyzetekig jutott, nem sikerült a kapuba találniuk.

AGKGY Pontrabló FC- VNFSZK 4-3


Góllövő: Lender 2, Mészáros, Zeleznik, ill. Kántor, Somogyi, Zakócs.

3-3-ig felváltva vezettek a csapatok a nem túl magas színvonalú, sok hibával tarkított összecsapáson. Az egyébként sportszerű találkozó az utolsó percekben lőtt góllal dőlt el.

QLR PC Bontó AC-Somogy Sportja 5-6

Góllövő: Pápai 3, Golita 2, ill. Gelencsér 2, Sörös, Sulyán, Tóth.

Gólzáporos mérkőzést vívott a két gárda, melyen már a Somogy Sportja 5-1-re is vezetett. Huszáros hajrával feljött egy gólra az ellenfél, de egyenlíteni nem tudott, a vezetést szerző gárda egy gólt megőrzött előnyéből.

A következő forduló (04.17-19.) párosítása:

Hétfő: 17.30 Cefre-Liberi, 18.15 Zsíroskönyér-Ferro FC, 19.00 Tuticlean-AGKGY Pontrabló FC, 19.45 Matracvarázs-SZLAMB, 20.30 Ebola-QLR PC Bontó AC, Szerda: 18.45 Gépész Kadétok-VNFSZK, 19.30 Somogy Sportja-Belo Bt.

Elmaradt mérkőzés pótlása: 04.19. szerda 20.15 Somogy Sportja-Kórház

Címkék: kispályás labdarúgás, bajnokság, sport, kaposvár