Két napon át zajlott a XVI. Aranyszalag-kupa Kozármislenyben. A meghívásos RG versenyen nyolc egyesület több száz versenyzője vett részt. A somogyi lányok összesen 65 érmet nyertek, 36 aranyat 18 ezüstöt és 11 bronzot nyertek.

A viadalt első-, másod-, harmadosztályban és szabadidős kategóriában is meghirdették, az LSC- s lányok csak első és másodosztályban vettek részt.


a kaposvári LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeia kaposvári LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeia kaposvári LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeia kaposvári LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeia kaposvári LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételei
a kaposvári LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Öt aranyéremmel gazdagodott felnőtt korcsoportban Farkas Júlia és Kirkovits Dorottya, öt ezüst érmet nyert Király Gréta. Grózner Alexa( junior) és Vlasics Zorka ( serdülő) négy-négy aranyérmet nyert.

A 2006-ban születettek között Borbély Kata három aranyérmet nyert. 

A 2007-ben születettek versenyében Bátori Lili karikával lett aranyérmes, Czimmermann Rita az összetett aranyérem mellé buzogánnyal lett első helyezett, labdával második, Korcsmáros Luca az összetett ezüst mellé egy labda aranyat és egy buzogány ezüstöt nyert. Ugyanitt Buzás Natasa hatodik helyen végzett.

A 2008-ban születettek versenyében Szerafin Gréta összetettben és labdával aranyérmes lett, Molnár Adél a buzogány versenyt nyerte meg, míg összetettben is labdával ezüstérmet szerzett.

A 2009-ben születettek között Csernák Mirjam és Mészáros Veronika végeztek a két első helyen, Csernák Mirjam emellett a buzogány, Mészáros Veronika pedig a labda gyakorlatok versenyében nyert aranyérmet.

A 2010-esek között Szvitán Zorka az egyéni összetett verseny mellett szabaddal és labdával is a dobogó legfelső fokára állhatott. Ugyanitt Keszthelyi Boróka három bronzéremmel gazdagodott, míg Németh Maja negyedik helyen zárt.

A 2011-ben születettek között Molnár Alíz 3 aranyérmet nyert, Hernádi Csenge labdával és összetettben ezüstérmes lett, Filótás Fanni szabaddal bronzérmes lett, Gibicsár Alíz szabaddal az ötödik helyen zárt.

A 2012-eseknél Geszti Kíra, Hirt Petra és Iberpaker Kata állhattak dobogóra.

A 2013-sok között Szabó Nadin nyert, Bene Laura és Ütő Izabella holtversenyben osztoztak a harmadik helyen.

A 2014-esek versenyében Bödő Zora élete első versenyén aranyérmes lett, Mannász Maja bronzéremmel zárt.

A lányokat Dr Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta és Kutnyák Nikolett készítették fel. 

A következő megmérettetése a Vidékbajnokság lesz, Törökbálinton, ahová az LSC RG SE több mint harminc versenyzővel utazik majd el.

Címkék: Lovasakadémia SC, dobogó, ritmikus gimnasztika, érem, kupa, Kaposvár, bajnokság, sport