"Nagyszerű érzés visszatérni, rengeteg régi ismerőssel találkoztam a klubnál: dolgozókkal, illetve egykori edzőimmel és mindenkinek volt hozzá egy kedves szava. A Rákóczi szereplését folyamatosan figyelemmel követtem, sok mérkőzést láttam élőben is, hiszen sok barátom játszott, játszik a csapatban" - mondta el a klub honlapjának Hampuk Ádám.

A támadó a korosztályokat végigjárva 2014-ben mutatkozott be először a kaposvári felnőttek között. Az akkor másodosztályban érdekelt csapatban háromszor kezdőként, tízszer pedig csereként jutott szóhoz, de emellett a Ligakupában és a Magyar Kupában is lehetőséget kapott. A csapat megye egybe történő visszasorolását követően is maradt Kaposváron, s 16 góllal segítette aranyéremhez az együttest, ráadásul az osztályozón is fontos gólt szerzett az Ibrány ellen.

A következő évadban a harmadosztályban bronzérmet szerzett, majd az NB III. Közép csoportjában szereplő Szentlőrinc csapatához szerződött. A baranyaiaknál két szezon során hatvan mérkőzésen húsz gólt jegyzett, s ezüstérmet szerzett az NB III. Közép csoportjában. Ezt követően egy évadon keresztül a szintén harmadosztályú, de Nyugati csoportos FC Nagykanizsát erősítette, végül visszatért Baranyába, a HR-Rent Kozármisleny csapatához, ahol három szezont töltött. Az Aczél Zoltán vezette mislenyiek a 2021/2022-es idényben veretlenül nyerték meg az NB III. Közép csoportját, s ebből a sikerből oroszlánrészt vállalt Hampuk Ádám, aki mind a 38 bajnoki mérkőzésen kezdőként lépett pályára és 23 góljával a gólkirályi címet is bezsebelte.

A másodosztályban aztán már kevesebb lehetőséget kapott, így télen váltott és visszatért Kaposvárra.

Címkék: gólkirály, támató, csatár, Hampuk Ádám, Rákóczi, Kaposvár, sport