A klubvilágbajnok olasz Conegliano elleni mérkőzésre készülő fővárosiak a papírformának megfelelően három játszmában szerezték meg a győzelmet, bár a második játszmában kilencpontos hátrányt (18:9) kellett ledolgozniuk, de ez is sikerült - tudósít a hunvolley.hu.

(a mérkőzést itt közvetítettük élőben)

Kaposvári NRC – Vasas Óbuda 0:3 (–15, –23, –18)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 483 néző. V: Tillmann, Soltész.

KNRC: Godó 8, Gyimes 7, Maggioni 1, Szedmák 2, Bodovics 4, Ubavics 17, 2. Csere: Radnai Lili, Rády (liberók), Renko 1, Budai 3, Radnai Luca 1. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

VASAS: Török K. 7, Papp 3, Bannister 9, Bojko 13, Abdulazimova 10, Fábián 1. Csere: Juhár (liberó), Szkripak 5, Vezsenyi 3, Jámbor 2, Kump 4. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz.

fotó: hunvolley.hu
fotó: hunvolley.hu

Vincent Lacombe: "Gratulálok a Vasasnak! A második szettben közel álltunk a részsikerhez, de nem sikerült megnyernünk a szettet, elhibáztuk a lehetőségeinket. Folytatjuk a munkát, készülünk a következő mérkőzésre."

Jannisz Atanaszopulosz: "Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, mert mindenki, akit pályára küldtem, hozzátette a magáét ehhez a sikerhez és a második szettben bemutatott nagy fordításhoz. Külön gratulálok Cilinek, aki remek nyitásokkal szállt be, de az egész csapatot dicséret illeti, mert nagy hátrányban sem adta fel senki. Ez volt 16 nap alatt a hatodik meccsünk, egy „nehéz” teremben sikerült győznünk."

Címkék: Vasas, KNRC, Extraliga, Kaposvár, sport