Négygólos vereséget szenvedett a Kaposvári Vízilabda Klub az Eger otthonában az OB I-es bajnokság 9. fordulójában - tudósít a kapospolo.hu. A hazaiak rögtön a mérkőzés elején elhúztak 2-0-ra, ezt a különbséget pedig a nagyszünetig tartották is Murisicsék.

A folytatásban aztán még rá is tettek egy lapáttal a vendéglátók 9-5-nél már néggyel mentek és hiába kezdtek el zárkózni ezt követően a somogyiak, nem volt visszaút számukra. A vége 15-11-es egri siker, a kaposváriaktól Juhász-Szelei Norbert, Horváth Ákos és Kakstedter Bendegúz egyaránt kétszer volt eredményes.

A 11. helyezett KVK szombaton a hetedik helyen álló BVSC ellen javíthat saját közönsége előtt. Az a mérkőzés 16 órakor kezdődik a Csik Ferenc Versenyuszodában, a belépés pedig ingyenes lesz.

Tigra-ZF-Eger–Kaposvári VK 15–11 (3–1, 3–3, 4–4, 5–3)

Eger, Bitskey Aladár Uszoda, 150 néző. Vezette: ifj. Kenéz Gy., Kollár Gy.

Tigra-ZF-Eger: Grieszbacher – Gólya (2), Kovács G. (2), Szalai G. (2), Baksa B. (2), Murisic (1), Krijestorac (5). Csere: Biros S., Spitz, Sári A., Lőrincz, Klár, Dóczi (1). Vezetőedző: Tóth Kálmán.

Kaposvári VK: Csoma – Kakstedter (2), Langiewicz, ifj. Berta J. (1), Pellei F., Szatmári (1), Vindisch (1). Csere: Szilágyi (kapus), Petrovski, Palatinus (1), Vörös, Juhász-Szelei (2), Takács J. (1), Horváth Á. (2). Vezetőedző: Surányi László.

Gól emberelőnyből: 9/3, illetve 10/3.

Gól ötméteresből: 2/1, illetve 3/2.

Kipontozódott: Gólya (22. p.), Sári A. (25. p.), Lőrincz (27. p.), illetve Petrovski (21. p.).

Címkék: OB I, víziladba, Eger, KVK, sport, Kaposvár