A két csapat hatalmas csatát vívott egymással, hiszen az első három szett is minimális különbséggel, két ponttal dőlt el - írja a hunvolley.hu. A hazaiak végül a negyedik játszmában tudták lezárni a mérkőzést, s tartják a 3. helyet a tabellán.

Dejan Desnica: "Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk, a remek erőkből álló Kaposvár ellen. Nagyon nagyot küzdöttek a lányok és nagyon komoly támogatást kaptunk a szurkolóinktól. Ez az plusz energia volt, ami a harmadik szettben nagyon sokat segített. Minden játékosom kész volt arra, hogy pályára lépjen és nagyon motiváltak voltak. Ez az ami meghozta nekünk ezt a nagyon fontos sikert."

Vincent Lacombe: "Gratulálunk a Fürednek! Megvoltak a lehetőségeink a meccsen, amiket nem mindig tudtunk kihasználni, nagyobb stabilitásra van szükség a játékunkban. Ezeken a hiányosságokon próbálunk javítani, decemberben találkozunk velünk legközelebb a kupában, ahol remélhetőleg a hibák nélkül fogunk tudni játszani."

Női Extraliga: Szent Benedek RA - KNRC 3:1 (23, –23, 23, 18)
Balatonfüred, 250 néző. V: Bátkai-Katona, Szarka.

SZBRA: Grbac 1, Koleva 21, Nacsa-Pekárik 7, Sztijepics 11, Jankovics 14, Vacsi 7. Csere: Balogh E., Fáth (liberók), Herbin-Baker 4, Bosnyakova 13, Szerényi. Vezetőedző: Dejan Desnica.

KNRC: Godó 1, Gyimes 10, Renko 2, Szedmák 21, Bodovics 7, Ubavics 23. Csere: Hegyi, Rády (liberók), Radnai Lili 4, Narancsics. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

Címkék: KNRC, Szent Benedek, Balatonfüred, Extraliga, sport, Kaposvár