Megszenvedett az újonc MÁV Előre otthonában a Fino Kaposvár Extraligás férfi röplabdacsapata. Már az első szettben is látszódott, hogy a házigazdák nem adják könnyen a bőrüket, a folytatásban pedig kétszer is egalizálni tudtak a székesfehérváriak, így jöhetett a mindent eldöntő ötödik játszma.

Az utolsó felvonásban aztán már jobban összpontosítottak a vendégek, akik így második idei bajnokijukat is győzelemmel zárták.


MÁV Előre-Foxconn – Fino Kaposvár 2:3 (–27, 21, –17, 22, –11)

Székesfehérvár,  néző. V: Sík, Adler.

MÁV: Kholman 3, Szabó V. 10, Koci 26, Ambrus 7, Bibók 5, Doda 16. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Boa 9, Deliu. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

FINO: Lescay 12, Mancsev 1, Hubicska 6, Iván B. 10, Quevedo 31, Bögöly 24. Csere: Bozóki, Eördögh (liberó), Donisthorpe, Tóth G. Vezetőedző: Szlobodan Prakaljics.

Dávid Zoltán: – Gratulálok a gyerekeknek, nagyon szépen játszottak! Mindent megtettek a mai mérkőzésen, hogy győzelemre vezessék a csapatot. Talán ezúttal a rutin döntött ellenünk.

Szlobodan Prakljacsics: – Nagyon sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, amit a jól játszó Fehérvár ki is használt. Sokat kell még dolgoznunk! Jövő héten hazai környezetben jobb játékra számítok!

Címkék: máv előre, fino kaposvár, röplabda, sport