A harmadik játéknapon izgalmas, küzdelmes találkozókat láthatott a kilátogató néző a városi kispályás bajnokságban. Az újoncok csatája pontosztozkodással zárult, a Belo BT és a SZLAMB döntetlenezett egymással. Gólzáporos mérkőzésen szerzett újabb három pontot a listavezető Ebola, a VNSZFK legénység megnehezítette a bajnok dolgát.

A Ferro legénysége is megszerezte a győzelmet, ők a QLR-t verték három góllal. A Somogy Sportja szintén győztesen hagyta el a pályát, a három lőtt gól elég volt a három pont megszerzéséhez. A Matracvarázs a másik újoncot győzte le, a csapat ötöt lőtt az ellenfele hálójába.

A Liberinek négy találat is elég volt az aktuális találkozója megnyeréséhez, a Kórház gárdáját győzték le szoros csatában. Egy összecsapást későbbi időpontra halasztottak.

Focivilág Kupa eredményei:

Belo BT-SZLAMB 3-3
Góllövő: Balogh, öngól, Czebei, ill. Bene, Ágoston, Papp B.

A forduló első mérkőzése nagy csatát és küzdelmet hozott. Egyenlő erők harca folyt a játéktéren, melyen végül egyik gárda sem tudott nyerni, megosztoztak a pontokon.

VNFSZK-Ebola 5-7
Góllövő: Lőrincz Ernő 2, Zakócs, Véber, Horváth L, ill. Pető 3, Kulcsár 2, Decsi, öngól.

Jól küzdött a VNFSZK a listavezető ellen, nem állt be védekezni, bátran támadott, „nekiesett” ellenfelének. A nagy gólváltásból azonban végül az Ebola került ki győztesen.

QLR PC Bontó AC-Ferro FC 2-5
Góllövő: Buzsáki, Szőke Z, ill. Németh 3, Albrecht, Jovánczai.

Végig a Ferro irányította a találkozót, de ellenfele sokáig jól tartotta magát. A későbbiekben fölénybe kerültek és jól eltalált távoli lövésekkel megszerezték a győzelmet.

Tuticlean- Somogy Sportja 1-3
Góllövő: Guzmics, ill. Deckert, Miklós, Horváth R.

Az újonc Tuticlean legénysége csak megnehezíteni tudta az ellenlábasa dolgát. A játékot a lendületesebben játszó a Somogy Sportja irányította, és végül a maguk javára fordították a találkozót.

AGKGY Pontrabló FC-Matracvarázs 2-5
Góllövő: Keniker 2, ill. Balogh 2, Franzi, Víg, Vető.

A félidőben még döntetlenre álltak a csapatok ezen a sportszerű mérkőzésen, 2-2 volt az állás. A második játékrészben a Matracvarázs két percen belül eldöntötte az összecsapás sorsát.

Kórház-Liberi 2-4
Góllövő: Kozicz, Verebélyi, ill. Varga D 2, Varga Z, Iványi.

Felváltva vezettek a csapatok az első félidőben, itt is 2-2- volt az eredmény a találkozó felénél. A későbbiekben a helyzeteit jobban kihasználó Liberi elhúzott ezen a döntetlenszagú meccsen és kétgólos győzelmet aratott.

Gépész Kadétok-Zsíroskönyér 
Későbbre halasztva.

A következő forduló (09.26-28.) párosítása: 
Hétfő: 17.30 Ferro FC-Belo BT, 18.15 Zsíroskönyér-VNFSZK, 19.00 SZLAMB-Liberi, 19.45 Kórház- AGKGY Pontrabló FC, 20.30 Ebola-Tuticlean, Szerda: 18.45 Matracvarázs-Gépész Kadétok, 19.30 Somogy Sportja-Cefre

Címkék: kispályás labdarúgás, bajnokság, kaposvár, sport