A Sportcsarnok pályáján megkezdődött a kispályás bajnokság 2022-2023-as szezonja. A tavalyihoz hasonlóan az idén is 15 csapat nevezett a pontvadászatra, ebből négy az új gárda.

A mérkőzések hétfői és szerdai napokon kerülnek megrendezésre a Sportpálya 2004 Egyesület szervezésében. A játék- és versenyszabályok nem változtak, mindenki szerepelhet megkötés nélkül, akit a csapatvezetők a nevezési lapra felírtak. Az alapszakasz után két csoportra válik a mezőny és körmérkőzés formájában küzdenek a végső helyezésekért.

VNFSZK-Cefre 1- 3
Góllövő: Nürnberger, ill. Rofrics 2, Nagy.

A szezon első találkozója küzdelmes csatának mutatkozott, de a második félidőre elfáradó VNFSZK hátrányba került. A vészkapussal felálló csapat már nem tudott felzárkózni.

Liberi-Zsíroskönyér 1-4
Góllövő: Boti, ill. Virág 2, Mátés 2.

Kemény, hajtós, de sportszerű mérkőzést vívott egymással a két gárda, a küzdelemből jó védekezésének köszönhetően a Zsíroskönyér jött ki jobban. Ekkora különbség nem volt a csapatok között, mint ahogy az eredmény mutatja.

Ebola-AGKGY Pontrabló FC 3-0
Játék nélkül.

Gépész Kadétok-Somogy Sportja 6-3
Góllövő: Horváth R 3, Kádár, Bakonyi, Hujber, ill. Tanító 2, Németh.

A Somogy Sportja cserjátékosok nélkül állt ki a találkozóra, ám így is 2-0-ra vezettek. Innen fordított a Gépész, megérdemelten nyertek az elfáradó ellenfelük ellenében.

Három találkozó elmaradt, mert a létesítményél folyó építési munkák során elvágták a villanyvezetéket és nem volt világítás a pályán.

Címkék: bajnokság, labdarúgó, kispálya, sport