A kispályás bajnokságág alsóházában véget ért a pontvadászat, a Somogy Sportja gárdája fölényesen nyerte ezt a csoportot.  A második helyen a Maker Autó, a harmadikon a QLR PC bontó csapata végzett. Az utolsó forduló szoros találkozókat hozott, egy mérkőzés pedig ezúttal elmaradt.

A felsőházban csak a Liberi-Matracvarázs összecsapás eredménye lett szűkös, a másik két találkozón nagyobb különbségű győzelem született. A Ferro hattal verte az M-Car Bérautó egyletét, az első helyen álló Ebola pedig öttel múlta felül a Zsíroskönyér legénységét. Tőlük már nem lehet elvenni a bajnoki címet.

Focivilág Kupa eredményei:

Liberi-Matracvarázs 1-2

Góllövő: Horváth M, ill. Dervalics, Belovics.

Kemény küzdelem jellemezte a találkozót, melyen a Matracvarázs támadott többet, a Liberi főleg védekezett. A mérkőzés sorsát végül egy távoli lövés döntötte el.

M-Car Bérautó- Ferro 2-8
Góllövő: Magyar M 2, ill. Ferenczi 3, Márton 2, Ágoston, Varga, Németh.

Csak az eleje volt szoros az összecsapásnak, a későbbiekben a lendületes, fiatalos Ferro játéka dominált. Az első felvonásban voltak parázs jelenetek, de a későbbiekben sportszerű volt a küzdelem.

Ebola-Zsíroskönyér 7-2
Góllövő: Decsi 4, Hampuk 2, Kulcsár, ill. Mátés, Ceglédi.

A Zsíroskönyér szerezte meg a vezetést, de már az elejétől az Ebola irányított, ellenfél főleg kontrákra épített. Sportszerű küzdelemben megérdemelten nyert a listavezető.

QLR PC Bontó-Somogy Sportja 2-3
Góllövő: Szőke B, Varga, ill. Tamás 2, Kabelács.

A Somogy Sportja szerzett előnyt az összecsapáson, ezt meg is tartották a végső sípszóig. A találkozó vége izgalmasra sikeredett, de a QLR későn hajrázott, így nem tudott pontot szerezni.

Maker Autó-VNFSZK 3-3

Góllövő: Pető, Mayer Balázs, Mayer Barna, ill. Zakócs 2, Golita.

Kiegyenlített játékot hozott a találkozó, amelyen igazságos pontosztozkodás történt. A Maker a végén belőhette volna a győztes találatot, de kisbüntetőt hibáztak.

Gépész Kadétok-Kórház 0-3
Játék nélkül

A következő forduló (06.22.) párosítása: 

Szerda: 19.30 Matracvarázs-M-Car Bérautó, 20.15 Zsíroskönyér-Cefre, 21.00 Ferro-Ebola.
21.45 EREDMÉNYHIRDETÉS

Címkék: kispályás labdarúgás, bajnokság, kaposvár, sport