Kétfelé vált a mezőny a városi műfüves bajnokságban, felsőházra ás alsóházra. Ebben a két csoportban döntik majd el a végleges sorrendet a benevezett csapatok. A rájátszás első játéknapjain a szokásosnak megfelelően bőven termeltek az alakulatok. 

A felsőházban két góllal, szoros találkozón nyert az éllovas Ebola a Cefre ellenében. Néggyel verte a Ferro a Liberit, összecsapásukon tizenkét gól született. Nagy csatában legyőzte az M-Car az eddig második helyen álló Zsíroskönyér legénységét.

Az alsóházban sem született döntetlen eredmény, három csapat is megszerezte a győztesnek járó pontokat. A Somogy Sportja eggyel talált többször a kapuba, mint a Kórház, ugyanennyivel verte a QLR PC Bontó a Maker Autót. AVNFSZK viszont több góllal múlta felül a kadétokat, megerősítve pozícióját a tabellán.


Focivilág Kupa eredményei:

Kórház-Somogy Sportja 2-3

Góllövő: Kozicz, Varga, ill. Miklós, Horváth R, Kabelács.

A Somogy Sportja szerezte meg a vezetést, félidőben viszont már döntetlen volt, köszönhetően a Kórház lelkes, odaadó játékának. A második játékrészben azonban csak egy gól született, mely végül a meghozta a győzelmet a szerzőjének.

Ebola-Cefre 6-4

Góllövő: Kulcsár 2, Pető 2, Decsi, Vajda, ill. Hortobágyi 2, Dózsa, Rofrics.

Sportszerű, küzdelmes mérkőzést vívott a két gárda egymással. A Cefre kétszer is vezetett, jól küzdött, a kapusa kiválóan védett, de rutinosabb ellenfele meg tudta fordítani a találkozó eredményét.

Ferro-Liberi 8-4

Góllövő: Németh 3, Török 2, Varga 2, Márton, ill. Varga Z, Cser, Horváth M, Varga D.

A találkozó elején a Liberi szerezte meg a vezetést, de ellenfele hamar fordított, a félidő már 6-1 volt nekik. A jó iramú összecsapást végül a Ferro nyerte magabiztosan a gyorsabb, pontosabb játékának köszönhetően.

VNFSZK-Gépész Kadétok 7-3

Góllövő: Mészáros 2, Golita 2, Zakócs, Horváth, Mike, ill. Bakonyi, Kádár, Horváth R.

Egymás hibáiból éltek a csapatok, így érték el góljaikat. Végül a képzettebb játékosokból álló csapat került ki jobban az adok-kapokból és négygólos győzelmet arattak.

Zsíroskönyér-M-Car Bérautó 1-3

Góllövő: Virág, ill. Cséplő 2, Sipos.

A sok ütközéssel tarkított lüktető összecsapás élvezetes játékot hozott. A jobb helyzetkihasználás és a nagyszerű kapusteljesítmény döntött az M-Car Bérautó javára.

Maker Autó-QLR PC Bontó 4-5

Góllövő: Bogár 2, Szorcsik, Mayer Barna, ill. Varga 2, Péterfai 2, Szőke B.

Két egyenlő erőt mutató gárda sokáig döntetlenre állt egymással. Felváltva estek a találatok, ebből a gólváltásból a QLR jött ki jobban, az utolsó öt percben nyerte meg a mérkőzést.

A következő forduló (05.17-18.) párosítása: 

Kedd: 20.15 Matracvarázs-Cefre, 21.00 M-Car Bérautó-Ebola, Szerda: 18.00 Liberi-Zsíroskönyér, 18.45 VNFSZK-QLR PC Bontó, 19.30 Kórház-Maker Autó, 20.15 Somogy Sportja-Gépész Kadétok.

Címkék: kispálya, labdarúgás, kaposvár, sport