Csoma Kristóf védéseinek is köszönhetően viszonylag sokat kellett várni az első vendég találatra a Kaposvár – Szolnok OB I-es bajnokin, de ez idő alatt a hazai próbálkozások is kimaradtak - írja a klub honlapja. A válogatott Angyal Dániel törte meg végül a gólcsendet, majd Gbadamassi növelte kettőre a szolnokiak előnyét. A második negyedben kinyílt a gólcsap. A játékrész kilenc találatot is hozott, a vendégek pedig tovább tudták növelni az előnyüket.

A folytatásban nem engedték közelebb a KVK-t Jansikék, de egy-egy szép találat után járt a taps a kaposvári pólósoknak is a lelátóról. A papírforma végül nem borult a jobb erőkből álló Tisza-partiak ellen, de jövő szombaton ismét saját közönségük ellen bizonyíthatnak Surányi László tanítványai. Akkor szomszédvári rangadó vár a somogyiakra a Pécsi VSK ellen.


E.ON Férfi Vízilabda OB I – 16. forduló

Kaposvári VK–Szolnoki Dózsa 7–15 (0–2, 4–5, 1–3, 2–5,)

Kaposvári VK: Csoma – Kakstedter, Petrovski, Langiewicz (1), Dobos D., Mijic (2), Juhász-Szelei (1). Csere: Tóth Á., Palatinus, Vindisch (1), Varga B. (1), Horváth Á. (1). Vezetőedző: Surányi László.

Szolnoki Dózsa: Bányai – Angyal (3), Nagy Á. (2), Gbadamassi (2), Jansik D. (3), Konarik, Zovic (2). Csere: Schmölcz (2), Kovács G. (1), Milakovic, Teleki, Bárándi. Vezetőedző: Zivko Gocic.

Gól emberelőnyből: 6/-, illetve 10/4.

Gól kettős emberelőnyből: 1/1, illetve –.

Gól ötméteresből: 2/1, illetve 3/2.

Kipontozódott: Langiewicz (28. p.).

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Címkék: szolnok, kaposvári vízilabda klub, ob1, sport