A fordulót az élről váró mosonmagyaróváriak ellen zárta az évet csapatunk, amely egy Gárdony elleni kiütéses sikerrel utazott a kisalföldiek otthonába - kezdi összefoglalóját a rakoczifc.hu. Ott azonban egy teljesen más meccs várt csapatunkra, amely már a hatodik percben hátrányba is került, miután a kapu előterében tartózkodó Boros Gábor elé került a labda, aki közelről lőtt a kapuba. A kaposváriak előtt pár perc elteltével adódott egy egyenlítése lehetőség, hiszen Kondor Kristóf remekül hozta helyzetbe Bíró Dominiket, akinek közeli lövését nagy bravúrral hárította Heinrich Márk. Az első félidő kifejezetten gyors és élvezhető futballt hozott, s számos kisebb és kevesebb nagyobb hazai lehetőséget.

A második félidőre másik hadrendet választottak a vendégek, akik egyre jobban védekeztek és bátrabban futballoztak. Ez a kettő pedig meghozta a várt eredményt. Egy órányi játékot követően Bíró Dominik cselezett befelé a jobb szélről, majd húsz méterről laposan lőtt, Heinrich Márk pedig nem tudta fogni a középre tartó lapos lövést. A hátralévő időben a mosonmagyaróváriak próbálták felpörgetni a támadójátékukat, azonban csapatunk remekül állta a sarat. Sőt, nemcsak védekezésben remekelt csapatunk, hanem helyenként támadásban is, így igen izgalmas volt a végjáték. A hosszabbítás perceiben igencsak beszorult csapatunk, de Ipacs Péter nagy védéseinek köszönhetően nem esett újabb gól, így csapatunk a szezonban második csapatként szerzett pontot Mosonmagyaróváron.

Credobus Mosonmagyaróvári TE–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–0)

Mosonmagyaróvár, 200 néző. V.: Kovács I. (Gordos, Vad).

Credobus Mosonmagyaróvári TE: Heinrich – Bokor, Debreceni, Bohner – Simita, Illés D. (Szegő, a 66. percben), Végh B., Tóth L., Nagy K. (Horváth K., a 70. percben) – Boros G. (Popov, a 75. percben), Szalka. Vezetőedző: Varga László.

Kaposvári Rákóczi FC: Ipacs – Lakatos G., Gál, Harsányi – Borbély Á., Mayer M., Pintér N. (János N., a 83. percben), Balog A. (Palkovics, a 68. percben), Zólyomi – Bíró D., Kondor (Országh, a 91. percben). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerzők: Boros G. (a 6. percben), illetve Bíró D. (a 61. percben).

Sárga lap: Illés D. (a 20. percben), illetve Balog A. (a 31. percben).

Címkék: Mosonmagyaróvár, NB III, döntetlen, Rákóczi, Kaposvár, sport