Már csak két csapat veretlen a kispályás bajnokságban, a többiek már szenvedtek vereséget a bajnoki pontokért folyó küzdelemben. Rangadót vívott egymással a Zsíroskönyér és az Ebola, melyből nagy csatában az utóbbi került ki győztesen.

Hengerelt a Cefre és győzelmével a tabella élére állt. Nagy fölénnyel győzött a Liberi gárdája, nyolcat rúgtak soron következő ellenfelük hálójába. Szoros mérkőzésen nyert az M-Car és a második pozíciót foglalják el a táblázaton.

A góllövőlistát jelenleg Németh Norbert a Ferro játékosa vezeti 14 találattal.

Focivilág Kupa eredményei:

VNFSZK-Cefre 0-7
Góllövő: Dózsa 2, Sznopek, Erdei, Tarró, Balogh, Huszár.

Az első félidő közepéig tudta tartani magát a VNFSZK, ekkor kapták az első gólt. Innétől fokozatosan fölénybe került a Cefre és tetszés szerint érte el találatait és hétgólos győzelmet aratott.

Matracvarázs-Nyár FC
Későbbre halasztva.

Zsíroskönyér-Ebola 3-5
Góllövő: Vendriczki, Rákosa, Mátés, ill. Vajda 2, Laczkó, Decsi, Németh.

Hamar háromgólos előnyre tett szert az Ebola gárdája, ám kissé kiengedtek és az ellenfelük kiegyenlített. Ezután nagyobb fokozatra kapcsolva sikerült a maguk javára fordítani a jó iramú, színvonalas és küzdelmes találkozót.

Liberi-Kórház 8-1
Góllövő: Orbán 3, Horváth M 3, Cser, Simon, ill. Varga.

Zuhogó esőben derekasan küzdött mindkét csapat, de a rutinosabb, összeszokottabb Liberi jobban és tervszerűbben játszva megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

HGA Biomed-Gépész Kadétok 4-1
Góllövő: Márton 3, Takács, ill. Bogdán

Jól tartotta magát a Gépész fiatal legénysége, egy darabig biztosan állták a sarat, de az ellenfél kiválóan eltalált távoli lövésekkel bevette kapujukat és a maguk javára fordították az mérkőzést.

Somogy Sportja-M-Car Bérautó 1-2
Góllövő: Horváth, ill. Tollár, Magyar L.

Kemény, de sportszerű találkozót vívott egymással a két alakulat, melyen nagy taktikai csata folyt. Az egyenlő erők küzdelméből végül az M-Car került ki győztesen egy szögletből elért góllal.

Maker Autó-Ferro 1-8
Góllövő: Bogár, ill. Németh 4, Török 2, Ferenczi 2.

A mezőnyben jól játszott a Maker, de kapura nem voltak veszélyesek. A Ferro folyamatosan nyomást gyakorolt rájuk, felőrölték ellenállásukat és megérdemelten nyertek.

Címkék: kispálya, labdarúgás, sport, kaposvár